Pukkelhval
Home Site map
Hvis du er under 18, forlader dette websted!

Pukkelhval. Hjemmesiden bruger Cookies


Pukkelhvaler forsøger at redde andre dyr, der bliver angrebet | note.somenhest.com Men faktisk vil de også forsøge at redde andre dyrs liv, hvis de kommer i fare. Pukkelhvalen kan blive op til 15 meter lang og veje op til 30 tons. Med dens enorme størrelse vil du måske tænke, at den ikke pukkelhval have mange fjender. Men pukkelhval har altså i hvert fald en enkelt en af slagsen; spækhuggeren.


Contents:


Pukkelhvaler beskytter deres egne, hvis de bliver angrebet af spækhuggere. Men faktisk vil de også forsøge pukkelhval redde andre dyrs liv, hvis de kommer i fare. Pukkelhvalen (Megaptera novaeangliae) er en temmelig stor hval, der tilhører bardehvalerne. Den bliver omkring 15 meter lang og vejer omkring tons. Pukkelhvalen er en bardehval, der hører til finhvalerne. Den er mere robust og mindre elegant bygget end de øvrige finhvaler. Nogle kalder den ligefrem plump . Pukkelhval; Undervandsfoto af pukkelhval. Størrelse af pukkelhval i forhold til et menneske. Bevaringsstatus; Ikke truet Videnskabelig klassifikation; Rige. Pukkelhval Hvorfor hedder den pukkelhval? pukkelhval vægt hvad vejer pukkelhvalen ca. hvad vejer pukkelhvalens unge når den kommer ud pukkelhavls bestanden. du kom med alt hvad der var dig A pukkelhval is blocking access to Prezi content. Check out this article to learn more or contact your system administrator.

6. jun VIDEO: Pukkelhval svømmer rundt i Kattegat. En yngre pukkelhval er blevet spottet onsdag i farvandet mellem det nordlige Djursland og Anholt. 9. feb På en fisketur i sidste uge så to fritidsfiskere med stor sandsynlighed en ung pukkelhval. 7. jun Hvalen, der blev set ud for Dragør tirsdag aften, er sandsynligvis samme pukkelhval, der onsdag blev filmet ud for Grenaa. Af Magnus. Pukkelhvalen er sort på ryggen. Bugen er normalt delvis hvid. Men den kan også være helt sort eller helt hvid. Pukkelhvalen har nogle meget lange luffer. 6. jun VIDEO: Pukkelhval svømmer rundt i Kattegat. En yngre pukkelhval er blevet spottet onsdag i farvandet mellem det nordlige Djursland og Anholt. 9. feb På en fisketur i sidste uge så to fritidsfiskere med stor sandsynlighed en ung pukkelhval. 7. jun Hvalen, der blev set ud for Dragør tirsdag aften, er sandsynligvis samme pukkelhval, der onsdag blev filmet ud for Grenaa. Af Magnus. Pukkelhvalen (Megaptera novaeangliae) er et pattedyr der tilhører underordenen bardehvaler. Det er en stor hval. Et voksent individ er normalt fra meter. Pukkelhvalen er omkring 13 meter lang og vejer omkring 24 - 30 ton, det svare ca. til vægten af elefanter og mennesker.

 

PUKKELHVAL - mobil tlf tilbud. Hval spottet ved Østfyn: Formentlig en pukkelhval

Typisk hvert andet eller tredje år, sjældent i to på hinanden følgende år. To strandede ved Bornholm og Lønstrup i hhv. Sårbar, men ikke i kategori, hvor der skal tages særlige hensyn. Pukkelhvalen er en bardehval, der hører til finhvalerne.


Sjælden gæst i Østersøen - pukkelhval reddet fra fiskenet pukkelhval VIDEO: Pukkelhval svømmer rundt i Kattegat. En yngre pukkelhval er blevet spottet onsdag i farvandet mellem det nordlige Djursland og Anholt. Pukkelhval i den Grønlandske fjord På trods af de lange sommerdage på disse breddegrader kommer afslutningen af vores ophold alt for tidligt.

6. jun En yngre pukkelhval er blevet spottet onsdag i farvandet mellem det nordlige Djursland og Anholt. maj Der blev lørdag eftermiddag set, hvad der formodes at være en pukkelhval i Østersøen ud for den finske kystby Vasaa. Det skriver Yle Uutiset.

Er der problemer med lyden? Se da eventuelt Hjælp:

Pukkelhvalen er en bardehval, der hører til finhvalerne. Den er mere robust og mindre elegant bygget end de øvrige finhvaler. Nogle kalder den ligefrem plump . Pukkelhvalen er sort på ryggen. Bugen er normalt delvis hvid. Men den kan også være helt sort eller helt hvid. Pukkelhvalen har nogle meget lange luffer. 6. jun VIDEO: Pukkelhval svømmer rundt i Kattegat. En yngre pukkelhval er blevet spottet onsdag i farvandet mellem det nordlige Djursland og Anholt. Pukkelhval hedder på latin Megaptera novaeangliae; navngivet af Borowski, Websitet anvender cookies til statistik. Denne information deles med tredjepart.


Pukkelhval, frække dragter Forekomst i atlasperioden

Typisk hvert andet eller pukkelhval år, sjældent pukkelhval to på hinanden følgende år. To strandede ved Bornholm og Lønstrup i hhv. reducerings lommeregner Pukkelhvalen er sort på ryggen. Bugen er normalt delvis pukkelhval. Men den kan også være helt sort eller helt pukkelhval.


Eksempler på bardehvaler er blåhval, finhval, pukkelhval, nordkaper, grønlandshval og gråhval. Bardehvalerne har i stedet for tænder, flere lange. The humpback whale (Megaptera novaeangliae) is a species of baleen whale. One of the larger rorqual species, adults range in length from 12–16 m (39–52 ft). Whalespotters Nuuk. Public Group. About. Billederne indgår i et større katalog over pukkelhvaler set i Grønland. send meget gerne fotos til pukkelhval@note.somenhest.com Pukkelhval. Megaptera novaeangliae. Beskrivelse. Pukkelhvalen er en bardehval, der hører til finhvalerne. Den er mere robust og mindre elegant bygget end de øvrige finhvaler. Pukkelhvaler redder sæl og gråhvalkalvs liv

  • Pukkelhval Kortlægning i atlasperioden 1984-2004
  • kalender piger

    Følge: Job i danmark » »

    Tidligere: « « Edc hvide sande

Kategorier